« NIEUW! Visgraatparket Schaaltekeningen»

Gepubliceerd op 08-07-2020

Hierbij delen wij graag onze nieuwste tool met jullie! De kant en klare schaaltekeningen van iedere beschikbare EASYLOX® visgraatparket afmeting en in verschillende schaalkeuzes. Exclusief beschikbaar voor onze EASYLOX® dealers.

Nieuwste visgraatparket tool
Onze nieuwste tool is ontstaan uit een samenwerking met een van onze dealers, namelijk Van Gemert Parket uit Berlicum. Jeroen van Gemert (eigenaar van Van Gemert Parket) kwam bij ons met een vraag. Hij was namelijk opzoek naar een manier om gemakkelijk de perfecte ligging en maat te bepalen voor zijn visgraatvloeren. Uiteraard is het via verschillende tekenprogramma's mogelijk om op basis van de bouwtekening een visgraat vloer in te tekenen, maar dit moest makkelijker kunnen. 

Al snel kwamen we samen tot een idee en werden de eerste test bladen gemaakt. En voilà, binnen twee weken lag onze nieuwste tool klaar voor ons EASYLOX® dealernetwerk.  

Schaaltekeningen
Deze schaaltekeningen zijn ervoor gemaakt om afgedrukt te worden op een transparant vel. Dit transparante vel met de gewenste visgraat maat, kan dan vervolgens over de bouwtekening van de klant gelegd worden en door middel van schuiven kan de perfecte ligging worden bepaald. Ook is het op deze manier mogelijk om gemakkelijk aan de klant te laten zien hoe de verschillende visgraatparket maten in de woning passen, om op die manier tot de perfecte houten visgraatvloer te komen.

Ontdek de mogelijkheden
Ontdek wat deze tool voor jou kan betekenen, door in te loggen op www.easylox.nl 

Nog geen EASYLOX® dealer?
Wil jij graag aansluiten bij het EASYLOX Dealernetwerk? Als lid van de EASYLOX® Familie profiteer je niet alleen van de voordelen van onze visgraat vloeren, maar ook van alle nieuwe technieken en snufjes die continue in ontwikkeling zijn. Zoals bijvoorbeeld de EASYLOX® schaaltekeningen. Aarzel dus niet! Laat hier even een berichtje achter en dan nemen wij contact met je op! Óf bekijk alvast onze LinkedIn of Facebook pagina en laat je inspireren door de showroom opstelling van onze huidige dealers

 

Van-Gemert-Parket-Schaaltekeningen-1609834378.jpg