« Jouw houten vloer circulair inzetten»

Gepubliceerd op 30-09-2022

Jouw houten vloer circulair inzetten

De mogelijkheden met een gebruikte houten vloer zijn eindeloos. Ze zijn circulair inzetbaar! Maar hoe?

Circulair wil zeggen dat er geen afval bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt. Kortom, zeer milieubewust! Bij ons betekent dit in het kort, dat wij jouw huidige vloer gebruiken als basismateriaal voor jouw nieuwe vloer. Jouw vloer ziet er weer als nieuw uit, maar draagt wel de geschiedenis van jouw huis in zich. Kortom, een nieuwe vloer van bestaand materiaal. Welke helemaal aangepast kan worden op jouw huidige wensen! Dus waarom zou je een nieuwe vloer kopen, als je de oude kan hergebruiken. 

Waarom wij deze dienst aanbieden? Simpel. Van een houten vloer, heb je een leven lang plezier. Én een houten vloer kent veelal meerdere ‘huiseigenaren’. Dus helpen wij jou, om jouw vloer zoveel mogelijk tot zijn waarde te laten komen! En deze beter aan te laten sluiten, op jouw huidige wensen. Laten we zuinig zijn op al dat mooie hout dat moeder natuur ons heeft gegeven. 

Waarom zou ik dit doen?
Je eigen vloer verkopen of herbewerken is goed voor jou én voor de maatschappij! Dit biedt jou de mogelijkheid om de vloer die de geschiedenis van het huis in zich draagt, volledig te bewerken passend bij jouw wensen. Maar je draag ook een 'vloertje' bij aan een betere wereld, door jouw vloer een tweede leven te geven. Door houten vloeren te hergebruiken, hoeven minder bomen gekapt te worden. Zo kan gemiddeld 211 kg CO² opgenomen blijven worden. Wat gelijk is aan 1.788 km rijden in een gemiddeld auto!

Samen bijdragen aan een beter leefklimaat
Wij zijn houtliefhebbers met een visie en geven jouw vloer maar al te graag een tweede leven. Niet alleen voor jou, voor ook voor een beter leefklimaat voor ons allemaal! Ben jij benieuwd naar wat er mogelijk is met jouw houten vloer? Neem dan zeker contact met ons op!

FACEBOOK-DUURZAAM-1664536313.png